Matematické Fórum

Nevíte-li si rady s jakýmkoliv matematickým problémem, toto místo je pro vás jako dělané.

Nástěnka
! 04. 11. 2016 (Jel.) Čtete, prosím, před vložení dotazu, děkuji!
17. 01. 2016 (Jel.) Rok 2016 s novými a novějšími krystaly od kolegy Pavla!
17. 01. 2016 (Jel.) Nabídka knih z oborů matematiky, fyziky, chemie
23. 10. 2013 (Jel.) Zkuste před zadáním dotazu použít některý z online-nástrojů, konzultovat použití můžete v sekci CAS.

Nejste přihlášen(a). Přihlásit

#1 29. 12. 2016 21:20

MartinF22
Příspěvky: 143
Reputace:   
 

C: Výpis súboru rekurzívne

Dobrý večer, mohol by mi prosím niekto poradiť, ako bude vyzerať funkcia, ktorá rekurzívne vypíše obsah súboru?
Ďakujem vopred.

#include <stdio.h>

void vypisSuboru(FILE *fr);

int main()
{
    FILE *f;
    if((f=fopen("subor.txt","r"))==NULL){
        fprintf(stderr,"Subor sa nepodarilo otvorit.\n");
        return 1;
    }
   
    vypisSuboru(f);

    if(fclose(f)==EOF){
        fprintf(stderr,"Subor sa nepodarilo zatvorit.\n");
        return 1;
    }


    return 0;

}
void vypisSuboru(FILE *fr){
int c;
while((c=getc(fr))!=EOF){
    // ???
}
}

Offline

  • (téma jako vyřešené označil(a) MartinF22)

#2 30. 12. 2016 21:25

MartinF22
Příspěvky: 143
Reputace:   
 

Re: C: Výpis súboru rekurzívne

Už som to poriešil...

Offline

 

Zápatí

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson